-Tól Zambia Press Secretary – Nicolae Bogdan Buzaianu

-Tól Zambia Press Secretary – Nicolae Bogdan Buzaianu

A Lusaka sajtótitkára az elnök Sata kiadott egy hivatalos bocsánatkérést, hogy emberbarát és a korábbi Zambia állandó képviselője az UNESCO Nicolae Bogdan Buzaianu. Dr. Buzaianu tévesen vádolták megvásárlásával aranyat december, amikor berepült Zambia Genfből, Svájc. Mi hitték, hogy egy aljas közötti találkozó volt elnöke Banda és a Svájci-üzletember, kiderült, hogy egy találkozót a diplomácia.

Ügyvédek, akik képviselik Banda kijelentette, hogy Nicolae Buzaianu érkezett Zambia után egy privát jet bejelentette, hogy lemond Zambia állandó képviselője az UNESCO. Dr. Buzaianu úgy érezte, hogy eljött az ideje neki lépni, és egy olyan utat több lelki és összpontosítani újjáépítése egyházak Kelet-Európában. Az általa kapott aranyérmet tiszteletére a templomot.

Az arany vásárlás még mindig rejtély, és az elnök Sata jelenleg keze tele van a crossover a vevő parancsot a kormány. Források azt állítják, hogy az elnök ugrott az arany botrány nélkül a tényt be. Ez a riporter nem tudott Nicolae Bogdan Buzaianu egy nyilatkozatot a formális bocsánatkéréssel.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s